سفارش تبلیغ
صبا ویژن

معرفی سئو و اهداف آن

معرفی سئو و اهداف آن

معرفی سئو و اهداف آن ( SEO)  یا بهینه سازی سایت برای موتور های جستجو ، به منظور بهبود عملکرد سایت شما بر اساس استانداردهای موتورهای جستجو و جذب بازدید کنندگان بیشتر ر این طریق انجام می گیرد . فاکتورهای زیادی  در سئو سایت شما تاثیر گذارند، از کلمات بکار رفته در متن و محتوا تا لینک های ورودی به سایت شما از سایت های دیگر ، گاهی اوقات حصول اطمینان از ساختار مناسب سایت شما برای موتورهای جستحو را سئو می نامیم .

مهم ترین سوالی که کاربران از خود می پرسند آن است که تعریف دقیق سئو (بهینه سازی سایت) چیست . سئو مجموعه فعالیت هایی است که در طراحی سایت (طراحی ساتی شرکتی، طراحی سایت فروشگاهی) ، تعیین استراتژی محتوایی و تولید محتوا انجام می دهیم تا جایگاه بهتری در نتایج جستجوی گوگل کسب کرده و بازدیدکننده بیشتری برای سایت جذب کنیم .

معرفی سئو و اهداف آن 1 300x153 - معرفی سئو و اهداف آنمعرفی-سئو-و-اهداف-آن

سئو چیست ؟

کلمه سئو SEO برگرفته از Search Engine Optimizationبه معنای بهینه سازی وب سایت برای موتور های جستجو است و شامل تکنیک هایی است که باعث می شود به افرادی که به دنبال محصول یا خدمات شما از طریق موتورهای جستجو مانند بینگ ، یاهو و گوگل هستند معرفی می شوند . قرار گرفتن نام سایت شما در رتبه های بالا در صفحات نتایج موتورهای جستجو ( SERPs ) بسیار ارزشمند است ، در واقع این یک لینک تبلیغ رایگان در بهترین فضای تبلیغاتی جهان است . این فرآیند باعث می شود ترافیک رایگان و طبیعی از سمت موتورهای جستجو مانند گوگل به سمت سایت شما هدایت شود .

باتوجه به اینکه این ترافیک از طریق جستجوی کلمات کلیدی مرتبط با کسب و کار شما بدست آمده است ، امکان جذب و تبدیل بازدید کنندگان به مشتری بسیار بالا است .

هدف سئو سایت چیست و چرا سئو مهم است ؟

در بازار رقابتی امروز سئو مهم تر از همیشه خودنمایی می کند . میلیون ها کاربر از موتورهای جستجو برای حل مشکلات و پیدا کردن پاسخ سوالات خود استفاده می کنند . بنابراین به وضوح روشن است اگر صاحب یک وبلاگ ، سایت یا فروشگاه اینترنتی باشید سئو می تواند باعث رشد و رسیدن به اهداف کسب و کارتان شود .

آیا سئو باعث افزایش درآمد کسب و کار می شود ؟

در گذشته سئو اصلا بازار کار خوبی نداشت و خیلی جدی گرفته نمی شد ، اما رفته رفته پیشرفت عجیبی داشت و تبدیل به یک علم شد به طوری که خیلی از کسانی که حتی در حوزه ی آی تی فعالیت نمی کردند وارد این حیطه شدند و سئو را به عنوان شغل اصلی خود قبول کردند . در حال حاضر در برخی موارد مبلغ پروژه های مربوط به سئو چندین برابر مبلغ پروژه های طراحی سایت است . در حال حاضر سئو آنقدر همه گیر شده که به عنوان مثال اگر شما بخواهید برای یک میوه فروشی یک سایت طراحی کنید ، صاحب آن فروشگاه اولین سوالی که از شما می پرسد این است که وقتی که در گوگل جستجو کردن سوپر مارکت سایت من در صفحه چندم قرار می گیرد .

بهینه سازی سایت مهم است چون :

  • اکثر کاربران یکی از پنج پیشنهاد بالاتر را در صفحه نتایج جستجو انتخاب می کنند و هرچه در این رتبه بندی بالاتر باشید در نتیجه بازدیدکننده و مشتری بیشتری را خواهید داشت .
  • سئو فقط در مورد موتورهای جستجو نیست و پیاده سازی یک استراتژی خوب در این رابطه باعث بهبود تجربه کاربری و کاربردپذیری وب سایت می شود .
  • سئو همچنین باعث ترویج سایت در شبکه های اجتماعی می شود . در واقع افرادی که سایت شما را از طریق موتورهای جستجو کشف می کنند به احتمال زیاد آن را در فیس بوک ، توییتر ، گوگل پلاس و دیگر شبکه های اجتماعی با دوستان خود به اشتراک می گذارند .

پنج نتیجه اول گوگل 67 درصد کلیک ها را به خود اختصاص داده اند .

هنگامی که شما یک کلمه یا سوالی را در گوگل ( یا هر موتور جستجوی دیگر  ) جستجو می کنید پاسخ آن از طریق صفحه نتایج ( SERP) نمایش داده می شود . در هر لحظه برای مرتب کردن این نتایج مجموعه الگوریتم های پیچیده ای اجرا می شوند که شامل عوامل رتبه بندی ( SEO Ranking Factors) است و موتورهای جستجو با توجه به آن تصمیم می گیرند سایت شما در چه رتبه ای قرار گیرد . بنابراین سایت بهینه سازی شده با رعایت فاکتور های سئو شانس بیشتری برای قرار گیری در رتبه های بالا را نسبت به سایت های غیر بهینه سازی شده دارا است . گوگل به عنوان محبوب ترین موتور جستجو بیش از 200 سیگنال را برای تعیین رتبه بندی در نظر می گیرد و اگر بخواهیم این سیگنال ها را دسته بندی کنیم به دو بخش کلی سئو داخلی ( On-Page SEO )  و سئو خارج از سایت ( Off-Page SEO ) تقسیم می شوند .


نحوه عملکرد الگوریتم های گوگل

نحوه عملکرد الگوریتم های گوگل

اگر در تمام موتورهای جستجو، عبارت یکسانی جستجو شود، هیچکدام از آنها نتایج یکسانی ارایه نمی دهند و با نتایج کاملا متفاوتی روبه رو می شویم.

1 - نحوه عملکرد الگوریتم های گوگل

تفاوت در ارایه ی نتایج در موتور های جستجو از تفاوت آن ها در الگوریتم (Algorithm) یا سیستم رتبه بندی، پایگاه داده (Database) و میزان فضول بودن بخش جمع آوری داده آن ها ناشی می شود. حتی اگر همه آن ها از پایگاه داده یکسانی نیز استفاده کنند، باز هم نتایج جستجو متفاوت خواهد بود.

تاثیر استفاده از الگوریتم های گوگل

هر موتور جستجو، برای رده بندی صفحات وب از الگوریتم خاصی استفاده می کند که بسیار محرمانه است. الگوریتم مجموعه ای از دستورالعمل ها است که ترتیب قرار گرفتن سایت ها را در خروجی موتور جستجو مشخص می کند. برای اینکه سایت ها باهم مقایسه شده و بر حسب میزان ارتباط با موضوع مورد جستجو مرتب شوند، موتور جستجو الگوریتم را بر مجموعه ای از پارامتر ها (فاکتور ها) و یا به بیان گوگل سیگنال ها (Signal) اعمال می کند پارامتر های مورد توجه موتور های جستجو نیز همانند الگوریتم آن ها ناشناخته است و این ناشناخته ها جذابیت دنیای موتور های جستجو را دو چندان می کند.

Google Fred Algorithm - نحوه عملکرد الگوریتم های گوگل

کاربران با انگیزه های گوناگونی در وب حضور دارند و در آن کارهای بسیاری نیز انجام می دهند. از گشت و گذار های اعتیاد آور شبکه های اجتماعی، چرخیدن در میان وبلاگ ها و ارسال و دریافت نامه (ایمیل) گرفته تا دیدن فیلم و عکس گوش دادن به موسیقی و خواندن خبر و انجام تحقیقات علمی حتی خرید و فروش و بسیاری از کارهای دیگر که شما می توانید به راحتی به فهرست اشاره شده، بیافزاید.

در میان کارهایی که انجام می شود، سرزدن به گوگل یا دیگر ابزار جستجو اقدامی است که عمده ی کاربران وب انجام می دهند.

کیست که منکر نقش و تاثیر گوگل باشد؟ گوگل و سایر ابزار جستجو هم نیاز کاربران وب را پاسخ می دهند و هم نقش غیر قابل انکاری در رونق دادن به کسب و کارهای آنلاین ایفا می کنند.

هر مدیر سایتی کاملا این نام را می شناسدو به خوبی می داند که این ابزار می تواند چه تحول بزرگی در کسب و کار ها ایجاد کند. موتور جستجو و به طور مشخص گوگل به عنوان دروازه ی ورود به وب عمل می کند و کاربر بعد از مراجعه به آن تصمیم می گیرد که در گام بعدی به کدام سایت (قیمت طراحی سایت) مراجعه نماید.

(قیمت طراحی سایت)

دستیابی به رتبه اول در گوگل

مدیران، برنامه ریزان و سرمایه گذاران سایت ها دریافته اند که حضور در رتبه های بالای  نتایج جستجو به معنای آمدن شمار بیشتری از کاربران به سایت آنان است؛ بنابراین همواره در تلاشند تا راهی برای دست یابی به آن رتبه ها بیایند.

page rank3 - نحوه عملکرد الگوریتم های گوگل

اگر دست یابی به رتبه های بالا کار ساده ای باشد و برای همه کس مقدور، اهمیت رتبه بالا از دست می رود. آیا در کنکور سراسری همه می توانند اول باشند؟ چون همه نمی تواند اول باشند، کسب رتبه اول فراتر از ارزشمند می شود. کسب رتبه های بالا در موتور جستجو کار ساده ای نیست وبه تجربه،  دانش و البته صرف زمان وصبر نیاز دارد.اهمیت تجاری موتور جستجو و تلاش سایت ها برای حضور بهتر در آن ها، کسب و کار نوینی را رقم زده است. به فرایند آماده سازی ساخت سایت برای حضور مناسب در موتور جستجو، سئو(سئو سایت) می گویند.

سئو  (بهینه سازی سایت)، تخصصی کلیدی در بازاریابی اینترنتی است وبه عنوان حرفه ای مهم و البته پر درآمد از آن یاد می شود. دلیل بسیار روشن است: سایت ها و کسب و کار های بسیاری به حضور مناسب در موتور های جستجو نیاز دارند و کارشناسادن این حرفه همواره راهگشای آنان بوده اند.


بهینه سازی وب سایت ها برای موتور های جستجو

بهینه سازی وب سایت ها برای موتور های جستجو

اینترنت، وب و موتور جستجو

“اینترنت”، زمانی واژه ای ناآشنا و جدید بود و تنها گروهی از متخصصان با آن سروکار داشتند چه برسد که در باره بهینه سازی وب سایت ها برای موتور های جستجو چیزی بدانند. اما برخلاف رسانه های دیگر نظیر رادیو ،تلویزیون ، و…، به زمان کمتری برای اثبات خود نیاز داشت و به سرعت وارد زندگی روزمره ی مردم شد و اینک به پدیده ای عادی تبدیل شده است. اینترنت در حال حاضر منبع بزرگ اطلاعات است و هر روز حجیم و حجیم تر می شود.

3431355 366 - بهینه سازی وب سایت ها برای موتور های جستجو

هم اکنون میلیارد ها صفحه دارای اطلاعات فراوانی از موضوعات متنوع، روی سرور های مختلف جا خوش کرده اند و این در حالی است که ساده شدن پروسه انتشار محتوا در وب سایت، گسترش و وبلاگ ها و رشد شبکه های اجتماعی و توجه سایت ها به مفاهیم نوین وب به طور فزاینده ای همچنان به گسترش حجم بالای اطلاعات گم می شوند و راه به جایی نمی برند.

(قیمت طراحی سایت)

n82945050 72392290 - بهینه سازی وب سایت ها برای موتور های جستجو

اکنون چالش عمده ی کاربران عمده ی وب ،دست یابی به اطلاعات است. به عبارت دیگر اگر کاربری به دنبال موضوعی خاص باشد، کدام صفحه ی وب را باید بخواند؟ از میان بیشمار صفحه ی موجود، کدام صفحه نیاز او را برآورده می سازد؟

اگر طراحی سایت (طراحی سایت شرکتی، طراحی سایت فروشگاهی) باشد که به کاربران در یافتن اطلاعات کمک کند، حتما مورد توجه خواهد بود. این گونه سایت ها درواقع نقش راهنمای سایت ها را به عهده خواهد گرفت. خوشبختامه چنین سایتی وجود دارد و ما آن را با نام “گوگل” می شناسیم. گوگل یک موتور جستجو است. موتور جستجو سایتی است که به کاربران کمک می کند تا اطلاعات مورد نیاز موجود در سایت های دیگر را بیابد.

Google s Latest Core Update medium - بهینه سازی وب سایت ها برای موتور های جستجو

این سایت با گرفتن چند کلمه از کاربر فهرستی از سایت ها را به وی نشان می دهد که به موضوع مورد جستجوی او مرتبط هستند. وب به کمک موتور جستحو رسانه ای قابل استفاده برای همه شده است. از هیچ کس توقع نمی رود که تعداد زیادی از آدرس های وب را به یاد داشته باشد اما می توان نوشتن و جستجوی چند کلمه را از آن ها توقع داشت.

نحوه عملکرد موتور های جستجو

آنچه که موتور های جستجو انجام می دهند، با درجه های متفاوتی از موفقیت، فراهم آوردن یک وسیله ساده جستجو است. وقتی یک کاربر عبارتی را جستجو می کند، موتور جستجو فهرستی از سایت ها را که ممکن است تعداد آنها از چند مورد تا چند میلیارد متغیر باشد، به وی ارایه می کند. سایت هایی که موتور جستجو به عنوان نتایج جستجوی خود ارایه می کند، برحسب میزان ارتباط با عبارت جستجو شده، لیست می شوند.

به این ترتیب سایتی به عنوان اولین سایت (سئو سایت) در نتایج جستجو معرفی می شود که مرتبط ترین سایت با عبارت جستجو شده از دید آن موتور جستجو است.

seo0 660x330 - بهینه سازی وب سایت ها برای موتور های جستجو

دقیق و مرتبط بودن نتایج جستجو، چیزی است که کاربران وب همواره از موتور های جستجو انتظار دارند. هرچه نتایج جستجوی یک موتور جستجو دقیق تر و مرتبط تر باشد، محبوب تر خواهد بود و بنابراین کاربران بیشتری به آن مراجعه خواهند کرد.


مراحل کلی انجام سئو سایت SEO

مراحل کلی انجام سئو سایت SEO

مراحل کلی انجام سئو سایت SEO طبق تعریف گوگل به صورت چرخه است که میتواند برای همیشه ادامه داشته باشد. علت همیشگی بودن کار SEO این است که همیشه استاندارد های وب در حال تغییر و تکمیل شدن هستند. همچنین رفتار کاربران در وب نیز همیشه در حال تغییر است.

مراحل انجام بهینه سازی سایت برای موتور جستجو به شرح زیر میباشد :

  • تعریف : برای سایتتان هدف و اهدافی را تعیین کنید. اهداف میتوانند مواردی مانند تعداد بازدید روزانه ، تعداد کاربر ماهانه ، میزان فروش در فصل ، مدت زمان میانگین هر بازدید، تعداد ثبت نام در بازه زمانی مشخص ، تعداد ثبت نام در در خبرنامه ، تعدا تعداد دیدگاه های کاربران در هفته و موارد متعدد دیگر باشد.
  • اندازه گیری : در این مرحله باتوجه به اهدافی که در مرحله قبل برای سایتتان در نظر گرفته اید، به کمک آنالیز سایت ، بررسی کنید که آیا به هدف و اهدافتان رسیده اید یا خیر و در صورتیکه هنوز به اهدافتان نرسیده اید ، فاصله شما به اهدافتان در راستای سئو سایت به چه میزان است.
  • آنالیز : در این مرحله، اطلاعات بدست آمده از مرحله اندازه گیری را بررسی و تحلیل میکنیم.
  • بهبود : در این مرحله با استفاده از تحلیلی که در مرحله آنالیز انجام داده ایم ، تصمیماتی را برای بهبود جایگاه سایت و رسیدن به اهداف اتخاذ میکنیم و آنها را پیاده سازی می کنیم.
  • تست و کنترل : در این مرحله، طراحی سایت انجام شده را بررسی میکنیم که از صحت عملکرد تصمیمات اتخاذ شده در مرحله قبل اطمینان پیدا کنیم . اگر نتیجه این بود که از اهدافمان دورتر شده ایم ، وارد چرفخه SEO شده و هدف قبلی را مجدد در نظر میگیریم و کار را جلو میبریم ولی اگر نتیجه تست و کنترل مثبت بود و به اهدافمان رسیده بودیم ، وارد این چرخه سئو SEO شده و این بار با اهدافی والاتر از اهدف قبل به انجام کار SEO میپردازیم.

افزایش رنگینگ سئو سایت به صورت آرام آرام

با توجه به چرخه سئو و هدف که در مورد آن توضیح داده شد، شما میتوانید با توجه به اهدافی که برای کاربر سایت فروشگاهی یا سایت شرکتی یا کلاطراحی سایت انجام شده در نظر دارید، چرخه های مختلفی را تعریف کنید.توصیه میکنیم به که به سئو به دید سرمکایه گذاری نگاه کنید و انتظار بازدهی در کوتاه مدت را نداشته باشید. اگر بهینه سازی سایت به صورت اصولی انجام شود که ما پیشنهاد میکنیم این کار به ما بسپارید برای اینکه کار بسیار تخصصی میباشد، رنکینگ سایت آرام آرام و نه به صورت جهشی ارتقائ پیدا خواهد کرد. در صورت بروز هر مشکای در رنکینگ سایت ، یافتن ایراد به مراتب راحت تر و سریع تر از حالتی است که سئو سایت به صورت غیر اصولی یا کلاه سیاه انجام شده باشد.

جهت کسب جایگاه مناسب :

نکته دیگر اینکه محتوایی که بر طبق اصول سئو تولید و در سایت قرار داده شده باشد، در صورتیکه وضعیت سایت از نظر موارد کد در شرایط مطلوب باشد ، بالاترین بازدهی را خواهد داشت. ولی اگر به عنوان نمونه ، ایرادهای مربوط به کد یا سرور ، منجر به این شوند که موتورهای جستجو به محتوای شما دسترسی نداشته باشند ، آنگاه انتظار شما از تولید محتوا برای ارتقاء رنکینگ برآورده نخواهد شد. بنابراین علم سئو صرفا به معنای کلمه کلیدی نیست و بسیار گسترده است . جهت کسب جایگاه مناسب در موتورهای جستجو باید از پایه و به صورت اصولی روی تک تک موارد نرم افزاری و سخت افزاری و محتوا و موارد off-page کار کرد.


نام دامنه در سئو سایت

نام دامنه در سئو سایت

نام دامنه در سئو سایت (بهینه سازی سایت) یا Domain یک شناسه برای شناسایی یک تعداد یا تعداد بیشتری آدرس IP است. به عنوان نمونه، نام دامنه nasa.com بیانگر تعداد زیادری IP Address است.

یکی از مزیت های وجود نام دامنه این است که دیگر احتیاجی به حفظ کردن و وارد کردن IP برای ورود به یک سایت نیست و کاربران میتوانند نام دامنه سایت های گوناگون را در نوارآدرس مرورگر اینترنشان وارد کرده و از سایت موردنظرشان استفاده کنند.ضمنا در صورت معنی دار بودن نام دامنه ، کاربر میتواند قبل از ورود به یک سایت از ماهیت و موضوع آن سایت مطلع گردد.مثل سایت خودمان یعنی seoraz.com که در باره راز های نهفته سئو به صورت تخصصی به مشتریان عزیز خدمات عرضه میکند و به آنها آموزش سئو  میدهد.همچنین از آنجایی که ممکن است آدرس IP یک سایت تغییر کند ، با استفاده از نام دامین دیگر احتیاجی به دانستن آدرس IP سایت ها نیست.نام دامنه در سئو سایت بسیار تاثیر گذار است.

نام دامنه در سئو سایت 300x172 - نام دامنه در سئو سایتتاثیرات نام دامنه در سئو سایت ، سئو سایت

زیر دامنه یا sub-domain

زیر دامنه یا sub-domain در حقیقت دامنه ایست که خودش زیر مجموعه یک domain  دیگر است. مانند translate.google.com

دامنه سطح بالا

دامنه سطح بالا یا Top Level Domain که به اختصار TLD نیز نام دارد به قسمت انتهایی نام دامنه گفته میشود که پس از آخرین نقط قرار میگیرد. به عنوان مثال com یا org یا ir همگی TLD هستند. چند نمونه از TLD های پرکاربرد در زیر به صورت فهرست وار آورده شده اند.

  • edu مخفف Education
  • gov مخفف Goverment
  • ir مخفف Iran
  • biz مخفف Business
  • com مخفف Commercial
  • net مخفف Network
  • org مخفف Orginaztion
  • info مخفف Information

دامنه های سطح بالای جغرافیایی

دامنه های سطح بالای جغرافیایی یا Geo-TLD ها به TLD هایی گفته میشود که بیانگر منطقه جغرافیایی مانند کشور و شهر هستند. به TDL هایی که بیانگر کشور هستند Country Code TLD یا CC-TLD گفته میشود و TLD هایی که بیانگر شهر هستند City-TLD نام دارند.

مثل :

  • ru مخفف Russia
  • au مخفف Australia
  • ca.us مخفف California
  • ir مخفف Iran
  • co.uk مخفف United kingdom

DNS یا نام دامنه سرور

در مفاهیم شبکه، DNS مخفف Domain Name Server یا Domain Name Service است و وظیفه آن ترجمه نام دامنه به آدرس IP است. در شبکه های کامپیوتری ، مسیریابی ها بر اساس آدرس های IP انجام میپذیرد. از آنجا که کاربران به جای وارد کردن آدرس IP در مرورگرشان از نام دامنه استفاده میکنند، DNS نام دامنه را به آدرس IP ترجمه میکند و سپس مرورگر میتواند به سرور موردنظر متصل شود.

 

تاثیرات نام دامنه در سئو سایت

تاثیرات نام دامنه در سئو سایت تا حدی میباشد که از نظر کوتاهی و همچنین مرتبط بودن با محتوای طراحی سایت  (طراحی سایت شرکتی، طراحی سایت فروشگاهی) انجام شده ، برای کاربران و الگوریتم ها موتور جستجو گوگل حائز اهمیت میباشد. لذ ا تمام تلاش خود را برای اینکه نام دامنه سایت خوب و عالی داشته باشید بکنید تا بهترین نام و همچنین بهترین مفهوم را برای ساخت سایت خود پیدا کنید. سایت های بسیار زیادی برای اخد دامنه وجود دارد که یکی از آنها سایت talahost.com میباشد که طبق بررسی های ما ، یکی از واسط هایی مباشند که از نظر قیمت منصفانه ترین قیمت را برای اخذ دامنه ارائه میدهند شما همچنان میتوانید از این شرکت هاست را با مناسب ترین قیمت، برای دامنه خود اخذ نمایید.